onsdag 21. september 2011

Vegas baby!

Neste stopp på bryllaupsreisa vår var fabulous Las Vegas! Det var eigentleg husbondens største ønske å reisa til Sin City, men det viste seg å vera utrulig kult. Ein bør jo sjølvsagt vera forberedt på kva som ventar ein, men det var eg. Eg har jo tross alt sett "Ocean's Eleven". 


Vi hadde to overnattingar på det utrulege hotellet Bellagio. Det er ca 2600 fleire hotellrom der enn det bur folk i Rosendal. Litt vanskelig å skjønna for meg. Det meste i Las Vegas var "over the top", men det var gjennomført med glans. Halve opplevelsen med å vera der er å bu på eit kult hotell. 


Fontene foran Bellagio er ein av attraksjonane i byen, og det var skikkelig flott å sjå på kor vatnet svinga seg etter musikken. 


Eg var veldig spent på om hotellet kun var innreda med "gull" og bling bling. Men rommet vårt var nyrenovert, og faktisk ganske fresht. Så fresht som det kan bli med ei kvit skinnseng i alle fall:)


Det var mange flotte områder på hotellet, og eg falt veldig for den delen med alle luftballongene og paraplyene. Overraskande fresht det også:)
Fekk lyst til å henge opp luftballonger og paraplyer her heima også, men det spørs om det hadde blitt det samme.

Vi var også på Cirque du Soleil på Bellagio. Det var verkeleg spektakulært, heile showet fant stad i vatnet!
Foto henta frå Google
Vi var i både "Paris" og "New York" mens vi gjekk på the Strip. Det var 42 grader på dagen og steikande sol, så vi klarte ikkje å gå så lang før vi måtte gå inn på eit nytt casino.

Eit tips dersom du skal til USA; besøk The Cheesecake Factory. Det var ein knall restaurantkjede som blant anna hadde ein eigen ostekakemeny. Meir om maten der frå oppholdet i San Francisco. Anbefales!

Det vart sjølvsagt litt gambling, men dessverre ikkje dei store gevinstane. 

Det ser kanskje ut til at eg vant noko her:) Men eg spelte det nok opp igjen med ein gang. Samme som med Flax-lodd, ond sirkel altså. 

Det var ein litt om vår tur til Vegas, ha ein strålande dag:)


2 kommentarer:

Home & Wine Anita S sa...

Hei hei
Dette ser helt klart ut som har vært en helt spesiell opplevelse. this is america... bling bling. Må være veldig moro å ha vært der.
ønsker deg en flott onsdag
klem anita s

Marianne sa...

Hei Anita!
Ja, det var utrulig morsomt og opplevelsesrikt:)
Håpar du har ein kjekk onsdag du også.
Marianne:)
PS Du hadde ein veldig fin blogg!